Kjøpsbetingelser – annekset.no

Produktinformasjon og pris

Kundeservice

Har du spørsmål om våre produkter, kontakt oss på post@annekset.no

Produktinformasjon

Skosenteret Fagernes AS og annekset.no fører et stort utvalg sko til damer, herrer, barn og unge, samt vesker og bagger.

Priser

Prisene er oppgitt i NOK.

Forbehold

Vi tar forbehold om mulige feil med tanke på pris, produktinformasjon og at produktutvalget på nettsiden kan avvike fra lagerbeholdningen.


Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre

Vi ekspederer ordren din så fort som mulig; vanligvis innen tre virkedager. Dersom produktet er utsolgt enten hos oss eller hos leverandør, må lenger tid påregnes.
Hvis leverandøren er langtidsutsolgt eller plutselig har endret sitt sortiment, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen.

Leveranse

Produktene sendes ut 1-3 uker etter bestilling, avhengig av lagerbeholdning og lignende. Pakken kan forventes mottatt i løpet av 1-4 uker.
Annekset.no/Skosenteret Fagernes AS er ikke ansvarlig for forsinket, skadet eller stjålet pakke etter at pakken er sendt.
Alle bestillinger sendes via Posten Norge.
Du vil få beskjed når bestillingen er sendt.

Risikoen for varen

Som kjøper går risikoen for varen over til deg etter at du har overtatt tingen. Dersom leveringstiden ankommer og du unnlater å overta en vare som nå er din, vil likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv gå over på deg.

Frakt

Frakt og ekspedisjonsgebyr: 70,- pr. bestilling.
Gratis frakt ved kjøp over 500,-

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det øyeblikk den sendes fra oss til kunden.

Alle priser er inkludert MVA.

Personopplysninger

All informasjon om hva vi gjør med dine personopplysninger o.l. finner du i vår Personvernserklæring.

Kortinformasjon

Når du handler hosSkosenteret Fagernes AS blir betalingen behandlet av Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.


Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Du står fritt til å avbestille hele eller deler av din ordre, så lenge vi ikke har sendt varen ennå. Hvis varen(e) er sendt må du i stedet benytte angreretten.
Kontakt oss så fort som mulig dersom du ønsker å avbestille.

Skadede varer og reklamasjonsrett

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Dersom det er en feil ved varen kan du velge å få den reparert (hvis mulig), bytte den i en tilsvarende priset vare eller få pengene igjen. Kjøperen må gi skriftlig beskjed om reklamasjon innen rimelig tid etter kjøp. Alle utgifter i denne forbindelse vil refunderes.
Slitasje som oppstår ved vanlig bruk gir ikke reklamasjonsrett. Dette gjelder også eventuelle vannskader, da det ikke anbefales å utsette produktene for større mengder vann.
Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

Angrerett

Full retur- og bytterett gjelder i 14 dager etter at varen er mottatt, og du kan innen denne fristen returnere varen og få pengene igjen. Varen må returneres i originalemballasjen og være i samme stand som den ble levert. Pengene får du tilbake når vi har mottatt varen. Du må selv dekke porto for returen og sørge for forsvarlig innpakning.

Force Majeure

Force majeure betyr ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Dette kan for eksempel være naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik, ol. Denne klausulen løser Skosenteret Fagernes AS fra ansvaret for forpliktelser som Skosenteret Fagernes AS ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor Skosenteret Fagernes AS sin kontroll.